սոդա
թարգմանություն՝ на русском - сода, in English - baking soda
Սոդան հայտնի է դեռ հնագույն ժամանակներից: Այն օգնում է խմորին լավ բարձրանալ և նուրբ համ ունենալ: Սոդան օգտագործում են նաև խմիչքների գազավորման նպատակով:
Սոդան ոչ միայն չի վնասում օրգանիզմը, այլև հեռու է պահում մի շարք անցանկալի հիվանդություններից: Իսկ վերջինիս քիչ քանակությամբ օգտագործման դեպքում օրգանիզմում առաջանում է նատրիումի պակաս:
Սոդան կատարում է նաև մաքրող ֆունկցիա. երբեմն օգտագործում են մրգեր և բանջարեղեններ լվանալու ժամանակ:
Այստեղ կգտնեք Ձեզ անհրաժեշտ ամենաախորժելի բաղադրատոմսերը, որտեղ օգտագործվել է սոդա:

Կաթնաշոռով ձողիկներ

Շոկոլադով և գետնանուշով կոնֆետ

Գազարով չիզքեյք

Մեղրով տորթ

Հալած պանիր

Աղանդեր «Red Velvet»

Բավարիական շոկոլադե տորթ

Շոկոլադե տորթ-բեզե

Թխվածքաբլիթ Սնկեր

Մեղրով թխվածքաբլիթ

Թխվածքաբլիթ Շամպինիոն

Տորթ Պանչո