սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:
Թթու կաղամբով և լոբով աղցան
Տոնածառի համեղ գնդիկներ
Բանջարեղենով ձվածեղ
Սխտորի սոուս
Հավով կարկանդակ
Խոզապուխտով ու սնկով շերտավոր աղցան
Մսագնդիկներ ասիական ձևով
Տավարի լեզու երեք սոուսով
Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ
Քեսադիա
Պանրով ու խոզապուխտով կարկանդակներ
Բանջարեղենային աղցան