սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:
Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ
Հավի մսով և բանջարեղենով Բեֆստրոգանով
Ոլոռով աղցան
Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր
Լցոնված ձուկ
Բանջարեղենով հավի փափկամիս
Պրոֆիտրոլի հավի կծու աղցանով
Արևելյան կոտլետներ
Տապակած կարկանդակներ հավի մսով և պանրով
Տապակած կարտոֆիլ համեմունքներով
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
Օլադի կեֆիրով և կանաչ սոխով