սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:

Աղցան Թաբուլե

Օլադի դդմիկով

Պանրով և սոխով հաց

Ուտեստ լափշայով և աղացած մսով

Սպանախով կրեմ-ապուր

Ձվով բրինձ չինական ձևով

Պիցցա առանց խմորի

Տավարի միսը մոնղոլական ձևով

Տնական պանիր կանաչիներով

Աղցան կաղամբով և կակաչի սերմերի լցոնով

Կանաչ սոխով և ձվով կարկանդակ

Ձուն լավաշի մեջ