սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:
Աղցան Թաբուլե
Օլադի դդմիկով
Պանրով և սոխով հաց
Ուտեստ լափշայով և աղացած մսով
Սպանախով կրեմ-ապուր
Ձվով բրինձ չինական ձևով
Պիցցա առանց խմորի
Տավարի միսը մոնղոլական ձևով
Տնական պանիր կանաչիներով
Աղցան կաղամբով և կակաչի սերմերի լցոնով
Կանաչ սոխով և ձվով կարկանդակ
Ձուն լավաշի մեջ