սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:

Բրոկոլիով և կարտոֆիլով կոտլետ

Իտալական աղցան

Չեխական աղցան

Աղցան «Վինեգրետ»

Շերտավոր խմորով կարկանդակներ

Պանրով և ձվով խորտիկ

Անանասով աղցան

Աղցան ”Կարապներ”

Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ

Աղցան “Կակաչներ”

Կարտոֆիլային աղցան

Թաբուլե