սոխ կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый лук, in English - green onions
Կանաչ սոխը աշխարհի բոլոր խոհանոցներում հաճախ է օգտագործվում, պատճառը թերևս նրա համն է, որը յուրաքանչյուր ուտեստ անզուգական է դարձնում: Կանաչ սոխը շատ օգտակար է, քանի որ պարունակում է օգտակար վիտամիններ, կալցիում, ֆոսֆոր, որոնք կարգավորում են արյան շրջանառությունը, ամրացնում ատամներն ու բարձրացնում օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
Կանաչ սոխով պատրաստում են ապուրներ, ջեռեփուկներ, կարկանդակներ, աղցաններ ու սոուսներ:
Մեր առաջարկած կանաչ սոխով բաղադրատոմսերն անպայման կհավանեք:
Բրոկոլիով և կարտոֆիլով կոտլետ
Իտալական աղցան
Չեխական աղցան
Աղցան «Վինեգրետ»
Շերտավոր խմորով կարկանդակներ
Պանրով և ձվով խորտիկ
Անանասով աղցան
Աղցան ”Կարապներ”
Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ
Աղցան “Կակաչներ”
Կարտոֆիլային աղցան
Թաբուլե