սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Լյարդ՝ գյուղական ձևով

«Մինեստրոնե»՝ իտալական ապուր

Գրպանիկներ՝ հավի մսով ու սնկով

Քլաբ-սենդվիչ

Ձկնապուր իշխանով

Էնչիլադա հավով

Մսային բաց պիրոգ

Շամպինիոնով ապուր-պյուրե

Արագ Աղցան Միմոզա

Դդմիկով խավիար

Վուսթերյան սոուս

Հավով եվ սնկով բլիթ