սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

axcan-sherlock
Աղցան Շերլոք
kotlet-shertavor-xmori-mej
Կոտլետ շերտավոր խմորի մեջ
karmir-kaxambov-axcan
Կարմիր կաղամբով և չորահացով աղցան
xozapuxtov-panrov-kotlet
Խոզապուխտով և պանրով կոտլետ
havi-msov-tortilya-1
Հավի մսով տորտիլյա
brndzov-lobov-axcan
Բրնձով, լոբով և հավի մսով աղցան
shertavor-xmorov-yurahatuk-snker
Թեթև խմորով յուրահատուկ սնկեր
nrbershikov-kartofilov-karkandak
Նրբերշիկով և կարտոֆիլով կարկանդակ
shampinionov-kotlet
Շամպինիոնով կոտլետ
burito
Բուրիտո
msov-@nkuyzov-nrov-axcan
Մսով և ընկույզով աղցան
pelmeniov-pirog
Պելմենիով պիրոգ
...10...1112...20...