սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

xozi-mis-xndzorov-salorachrov
Խոզի միս խնձորով և սալորաչրով
zatiki-axcan-hskayakan-dzu
Աղցան ”Հսկայական ձու”
naxsherov-dzu
Նախշերով ձու
axcan-zatiki-buyn
Աղցան ”Զատիկի բույն”
pelmeni-jerocum
Պելմենի ջեռոցում
Ձվով տարտալետկա
lconvac-dzuk
Լցոնված ձուկ
Աղցան տավարի մսով և նռով
Աղցան ”Արևածաղիկ”
Ձկով աղցան
yegiptacorenov-axcan
Եգիպտացորենով և չորահացով աղցան
snkov-pirog
Սնկով պիրոգ
...10...1314...20...