սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

havi-samsa
Հավի սամսա
karkandak-arevacaxik
Կարկանդակ ”Արևածաղիկ”
panrov-blit
Պանրով բլիթ
snkov-kotlet
Սնկով կոտլետ
Յուրահատուկ սպագետտի
Յուրահատուկ սպագետտի
havi-bud-banjarexenov
Հավի բուդ բրնձով և բանջարեղենով
axcan-kaxambov-yegiptacorenov
Աղցան կաղամբով և եգիպտացորենով
Բանջարեղենով հավի փափկամիս
havi-papkamis-snki-sousov
Հավի փափկամիս սնկի սոուսով
bekonov-kartofil
Բեկոնով կարտոֆիլ
kartofilov-karkandak-msayin-mijukov
Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով
caneloni-bokonyez-sousov
Կանելոնի
...10...1415...20...