սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Հավի սամսա

Կարկանդակ ”Արևածաղիկ”

Պանրով բլիթ

Սնկով կոտլետ

Յուրահատուկ սպագետտի

Հավի բուդ բրնձով և բանջարեղենով

Աղցան կաղամբով և եգիպտացորենով

Բանջարեղենով հավի փափկամիս

Հավի փափկամիս սնկի սոուսով

Բեկոնով կարտոֆիլ

Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով

Կանելոնի