սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Մսով ”Կուրզե”

Արագ աղցան

Լահմաջո

Հավով և սնկով բլիթ

Ֆրանսիական օմլետ

Հավի փափկամսով ֆրանսիական աղցան

Բուլկի – նավակներ օմլետով

” Լավաշ Ռոլլ”

Արագ կարկանդակ

Սնկով Ժուլիեն թավայի մեջ

Պիցցա «Արև»

Մակարոն լցոնված մսով և սնկով