սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:
Ապուր մսային գնդիկներով
Լցոնված կարտոֆիլ
Լավաշ հավի մսով
Անգլիական հովվական պիրոգ
Մսի խճողակ կոտլետի համար
Աղցան թաբուլե
Մսային գնդիկներ լոլիկի սոուսի մեջ
Հունական ուտեստ ”Մուսակա”
Մսով և ձվով ուտեստ
Հավի միսը թթվասերային սոուսով
Դդումով կարկանդակներ մսային միջուկով
Կարտոֆիլով և դդմիկով ուտեստ