սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

օլադիներ ծաղկակաղամբով
Ծաղկակաղամբով օլադիներ
բանջարեղենով ապուր
Բանջարեղենով ապուր
դդմիկով-բլիթներ-1
Դդմիկով ու մսով բլիթներ
բուլղարական-աղցան-1
Բուլղարական աղցան
գազարով-աղցան-1
Եփած գազարով աղցան
հավի-խորոված-ջեռոցում-1
Հավի խորոված ջեռոցում
աղցան-բուլղարական-պղպեղով-1
Հավի մսով ու բուլղարական պղպեղով աղցան
ազու-թաթարական-եղանակով-1
Ազու թաթարական եղանակով
հավով-ու-դդմիկով-խորոված-1
Հավով ու դդմիկով խորոված ջեռոցում
հավի-կրծքամսով-աղցան-1
Հավով ու բանջարեղենով աղցան
մսով-ռագու-1
Մսով ռագու բանջարեղենով ու սնկով
բանջարեղենային-աղցան-1
Բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով
...34...10...