սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:
Պանրային ռուլետներով օրիգինալ ապուր
Դասական չիզբուրգեր
Եգիպտացորենով և սնկով ռուլետ
Հավի մսով իտալական ապուր
Կարտոֆիլով տաք աղցան
Դդումով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ
Աղցան «Վինեգրետ»
Խոզի մսով ռուլետ
Մսով և սնկով խորտիկ
Հնդկաձավարով և սնկով ուտեստ
Շոգեխաշած կաղամբ նրբերշիկով
Հավի թոքը լոբով