սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

Հավի թոքով աղցան

Սպաս

Ձուկ իշխան ֆրանսիական ձևով

Աղցան ”Նռան ապարանջան”

Օրիգինալ տոլմա

Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ

Խոզի բուդ ջեռոցում

Հավի մսով ռուլետ

Լցոնված ծովախեցգետնի ձողիկներ

Աղցան ”Գազար”

Պանրով զամբյուղներ

Աղցան ”Մայրաքաղաքային”