սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

լոլիկի-մածուկով-սոուս-1
Լոլիկի մածուկով սոուս
ձվածեղ
Ձվածեղ շերտավոր խմորի մեջ
բրնձով-բրոկոլի-1
Բրնձով բրոկոլի
լցոնված-լոլիկներ-1
Մսով լցոնած լոլիկներ
մսով-ու-վարունգով-աղցան-1
Մսով ու վարունգով աղցան
աղցան-հավի-կրծքամսով
Աղցան «Ներշնչանք»
սնկով-աղցան-1
Սնկով ու վարունգով աղցան
դդմիկով-ուտեստ-1
Դդմիկներ մսային միջուկով
Աղցան-«Ծիածան»-1
Աղցան «Ծիածան»
լյարդով-ուտեստ-1
Լյարդով ուտեստ
կարտոֆիլային-ռուլետ-1
Կարտոֆիլային ռուլետ մսային միջուկով
մսով-սկիրլի-1
Մսով «Սկիրլի»
...45...10...