սոխ

թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion

Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:

Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:

կարկանդակ-1
Մսով կարկանդակ
կարկանդակ-1
Նրբերշիկով կարկանդակներ
կոտլետներ
Գազարով ու բրնձով կոտլետներ
տավարի-լեզու-1
Տավարի լեզու երեք սոուսով
ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ
ծաղկակաղամբով-կոտլետներ-1
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ
կարտոֆիլով-կարկանդակ-1
«Պլացինդա»՝ Կարտոֆիլով կարկանդակ
Հավով-ու-պաստայով-ուտեստ-1
Հավով ու պաստայով ուտեստ
աղցան-1
Աղցան տավարի լյարդով
ապուր-սոուս-1
Հավով ու սնկով սոուս-ապուր
սնկով-տարտալետկաներ-1
Սնկով տարտալետկաներ
հայկական-քյուֆթա-1
Հայկական քյուֆթա
...67...10...