սոխ
թարգմանություն՝ на русском - лук, in English - onion
Յուրաքանյուր ապուր ու տաք ուտեստ էլ ավելի համեղ է ստացվում, երբ վերջինիս բաղադրության մեջ ավելացնում են սոխ: Սոխը լինում է քաղցր ու կծու: Այն պարունակում է սպիտակուցներ, հանքային նյութեր, օրգանական թթուներ, որոնք շատ օգտակար են օրգանիզմի համար:
Սոխը օգտագործում են ինչպես թարմ, այնպես էլ տապակած ու խաշած վիճակում: Այն ավելացնում են ապուրներին, մսային, բանջարեղենային կերակուրներին:
Այս հետաքրքիր բաղադրատոմսերը Ձեզ անտարբեր չեն թողնի:
Թթվասերային կարկանդակ հավով ու կոճապղպեղով
Կաղամբով կարկանդակ
Հավով չախոխբիլի
Հավի կրծքամիս սնկով ու պանրով
Մսով ու սնկով ռուլետ
Խոզի մսով ու սնկով ռուլետներ
Կարտոֆիլով կարկանդակներ ջեռոցում
Տավարի փափկամիս լոլիկի մածուկով
Կաղամբով ու գազարով կարկանդակներ
Լյարդ՝ կծու սոուսով
Տավարի մսով կարկանդակներ
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»