սոուս բեշամել
թարգմանություն՝ на русском - соус бешамель, in English - bechamel
Եթե սիրում եք խոհանոցը, ապա պարտավոր եք իմանալ Բեշամել պատրաստելու եղանակը, որն ըստ ըստ Օգյուստ Էսկոֆյեի դասակարգման ֆրանսիական 4 “մայր” սոուսներից մեկն է: Այն պատրաստվում է կաթի, կարագի ու ալյուրի համադրությունից, ինչի հիմքի վրա են պատրաստվում մի շարք սթեյքի սոուսներ, լազանյայի որոշ տեսակներ և այլ շատ համեղ ուտեստներ: Այս սոուսը հրաշալի համադրվում է խոզի և տավարի մսի, կարտոֆիլի, պիցցաների ու պաստաների հետ:
Անպայման սկսեք օգտագործել Բեշամելը Ձեր խոհանոցում, առավել ևս, որ այն շատ հեշտ է պատրաստվում:
Հավի մսով պիրոգ
Կուլեբյակա
Ժուլիեն