սուրճ էսպրեսո
թարգմանություն՝ на русском - кофе эспрессо, in English - espresso coffee
Իտալական Էսպրեսոն թունդ սուրճ է, որը պատրաստվում է շատ մանր աղացած սուրճից: Այն մատուցում են փոքր բաժակներով: Սովորաբար ընդունված է էսպրեսոն արագ խմել,քանի որ մնալով այն ձեռք է բերում թթու համ:
Էսպրեսոյով նաև պատրաստում են թխվածքներ ու դեսերտներ: Սովորաբար նրանով թրջում են թխվածքաբլիթները J
Մեր առաջարկած բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեզ:

Սրճային տորթ «Մոկա»

Տորթ «Մարս»

Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»

Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով

Շոկոլադե տորթ Օպերա

Տորթ «Մոկկա»

Տիրամիսու

Իտալական դեսերտ ”Zuppa inglese”

Շոկոլադե տորթ սրճային կրեմով

Տիրամիսու

Տիրամիսու