սուրճ էսպրեսո

թարգմանություն՝ на русском - кофе эспрессо, in English - espresso coffee

Իտալական Էսպրեսոն թունդ սուրճ է, որը պատրաստվում է շատ մանր աղացած սուրճից: Այն մատուցում են փոքր բաժակներով: Սովորաբար ընդունված է էսպրեսոն արագ խմել,քանի որ մնալով այն ձեռք է բերում թթու համ:

Էսպրեսոյով նաև պատրաստում են թխվածքներ ու դեսերտներ: Սովորաբար նրանով թրջում են թխվածքաբլիթները J

Մեր առաջարկած բաղադրատոմսերը դուր կգան Ձեզ:

Մոկա-1
Սրճային տորթ «Մոկա»
Տորթ «Մարս»
Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»
Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով
Շոկոլադե տորթ Օպերա
Տորթ «Մոկկա»
Տիրամիսու
Իտալական դեսերտ ”Zuppa inglese”
Շոկոլադե տորթ սրճային կրեմով
Տիրամիսու
Տիրամիսու