վարսակի փաթիլներ (հերկուլես)

թարգմանություն՝ на русском - овсяные хлопья (геркулес), in English - oat-flakes (hercules)

Վարսակի փաթիլները ստանում են վարսակի վերամշակումից:

Վարսակի փաթիլների մասին մենք գիտենք դեռ վաղ մանկուց, սակայն ոչ միշտ ենք ցանկանում այն ուտել: Շատ կանայք այն ուղղակի տանել չեն կարողանում, սակայն քաջատեղյակ են, որ Ֆրանսիայում վարսակի փաթիլներն օգտագործում են գրեթե ամեն օր, քանի որ այն օգնում է պահպանել երիտասարդությունը և, իհարկե, կառուցվածքը:

Վարսակի փաթիլները պարունակում են բազմաթիվ վիտամիններ և հանքային նյութեր, այդ է պատճառը, որ այն բավարարում է քաղցը երկար ժամանակով և օրգանիզմին տալիս է բավարար էներգիա:

Ներկայացնում ենք ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

ոմսերը:

թխվածքաբլիթներ-1
Պահքային թխվածքաբլիթներ
գրանոլա
Գրանոլա
վարսակի-փաթիլներով-դեսերտ-1
Վարսակի փաթիլներով ու ազնվամորիով դեսերտ
վարսակով-թխվածքաբլիթներ-1
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
մսով-սկիրլի-1
Մսով «Սկիրլի»
դիետիկ-տորթ-մեղրով
Մեղրով դիետիկ տորթ
մյուսլի-1
Մյուսլի՝ սեփական ձեռքերով
ծաղկակաղամբով-կոտլետներ-1
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ
մաֆիններ-1
Բանանով ու նարնջով մաֆիններ
Հատիկավորներով-հաց-1
Հատիկավորներով հաց
Կինդեր Պինգվի
kreker-varsaki-patilneric
Կրեկեր վարսակի փաթիլներից
12...