վարսակի փաթիլներ (հերկուլես)
թարգմանություն՝ на русском - овсяные хлопья (геркулес), in English - oat-flakes (hercules)
Վարսակի փաթիլները ստանում են վարսակի վերամշակումից:
Վարսակի փաթիլների մասին մենք գիտենք դեռ վաղ մանկուց, սակայն ոչ միշտ ենք ցանկանում այն ուտել: Շատ կանայք այն ուղղակի տանել չեն կարողանում, սակայն քաջատեղյակ են, որ Ֆրանսիայում վարսակի փաթիլներն օգտագործում են գրեթե ամեն օր, քանի որ այն օգնում է պահպանել երիտասարդությունը և, իհարկե, կառուցվածքը:
Վարսակի փաթիլները պարունակում են բազմաթիվ վիտամիններ և հանքային նյութեր, այդ է պատճառը, որ այն բավարարում է քաղցը երկար ժամանակով և օրգանիզմին տալիս է բավարար էներգիա:
Ներկայացնում ենք ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
ոմսերը:
Պահքային թխվածքաբլիթներ
Գրանոլա
Վարսակի փաթիլներով ու ազնվամորիով դեսերտ
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
Մսով «Սկիրլի»
Մեղրով դիետիկ տորթ
Մյուսլի՝ սեփական ձեռքերով
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ
Բանանով ու նարնջով մաֆիններ
Հատիկավորներով հաց
Կինդեր Պինգվի
Կրեկեր վարսակի փաթիլներից