վարսակի փաթիլներ (հերկուլես)

թարգմանություն՝ на русском - овсяные хлопья (геркулес), in English - oat-flakes (hercules)

Վարսակի փաթիլները ստանում են վարսակի վերամշակումից:

Վարսակի փաթիլների մասին մենք գիտենք դեռ վաղ մանկուց, սակայն ոչ միշտ ենք ցանկանում այն ուտել: Շատ կանայք այն ուղղակի տանել չեն կարողանում, սակայն քաջատեղյակ են, որ Ֆրանսիայում վարսակի փաթիլներն օգտագործում են գրեթե ամեն օր, քանի որ այն օգնում է պահպանել երիտասարդությունը և, իհարկե, կառուցվածքը:

Վարսակի փաթիլները պարունակում են բազմաթիվ վիտամիններ և հանքային նյութեր, այդ է պատճառը, որ այն բավարարում է քաղցը երկար ժամանակով և օրգանիզմին տալիս է բավարար էներգիա:

Ներկայացնում ենք ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

ոմսերը:

yurahatuk-buterbrod
Տաք բուտերբրոդ – ձողիկներ
elakov-bananov-smuzi
Բանանով և ելակով սմուզի
yurahatuk-panrik
Յուրահատուկ շոռակարկանդակ
nrbablitov-tort
Նրբաբլիթներով տորթ
shokolade-magcake
Շոկոլադե մագքեյք
kartofilov-kroket
Կարտոֆիլով գնդիկներ
Արագ բիսկվիթ
shokoladov-@nkuyzov-myusli
Շոկոլադով և ընկույզով մյուսլի
tort-yepac-xtacrac-katov
Եփած խտացրած կաթով տորթ
biskvitov-rulet
Բիսկվիթային ռուլետ
kakachi-sermov-pirog
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
snndarar-pizza
Սննդարար պիցցա
...23