վարսակի փաթիլներ (հերկուլես)
թարգմանություն՝ на русском - овсяные хлопья (геркулес), in English - oat-flakes (hercules)
Վարսակի փաթիլները ստանում են վարսակի վերամշակումից:
Վարսակի փաթիլների մասին մենք գիտենք դեռ վաղ մանկուց, սակայն ոչ միշտ ենք ցանկանում այն ուտել: Շատ կանայք այն ուղղակի տանել չեն կարողանում, սակայն քաջատեղյակ են, որ Ֆրանսիայում վարսակի փաթիլներն օգտագործում են գրեթե ամեն օր, քանի որ այն օգնում է պահպանել երիտասարդությունը և, իհարկե, կառուցվածքը:
Վարսակի փաթիլները պարունակում են բազմաթիվ վիտամիններ և հանքային նյութեր, այդ է պատճառը, որ այն բավարարում է քաղցը երկար ժամանակով և օրգանիզմին տալիս է բավարար էներգիա:
Ներկայացնում ենք ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
ոմսերը:
Տորթ – մուսս
Տորթ Կինդեր
Մյուսլի չրերով
Դիետիկ տորթ
Յոգուրտով և բալով թխվածք
Խնձորով պանրիկ առանց ալյուրի
Կաղամբով կարկանդակ
Ֆրանսիական կարկանդակ ”Quiche”
Խուրմայով կոնֆետներ
Դիետիկ չիզքեյք
Խնձորով և դարչինով նախաճաշ