վարսակի փաթիլներ (հերկուլես)

թարգմանություն՝ на русском - овсяные хлопья (геркулес), in English - oat-flakes (hercules)

Վարսակի փաթիլները ստանում են վարսակի վերամշակումից:

Վարսակի փաթիլների մասին մենք գիտենք դեռ վաղ մանկուց, սակայն ոչ միշտ ենք ցանկանում այն ուտել: Շատ կանայք այն ուղղակի տանել չեն կարողանում, սակայն քաջատեղյակ են, որ Ֆրանսիայում վարսակի փաթիլներն օգտագործում են գրեթե ամեն օր, քանի որ այն օգնում է պահպանել երիտասարդությունը և, իհարկե, կառուցվածքը:

Վարսակի փաթիլները պարունակում են բազմաթիվ վիտամիններ և հանքային նյութեր, այդ է պատճառը, որ այն բավարարում է քաղցը երկար ժամանակով և օրգանիզմին տալիս է բավարար էներգիա:

Ներկայացնում ենք ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

ոմսերը:

tort-muss
Տորթ – մուսս
kinder-tort
Տորթ Կինդեր
myusli-chrov
Մյուսլի չրերով
Դիետիկ տորթ
Յոգուրտով և բալով թխվածք
Խնձորով պանրիկ առանց ալյուրի
Կաղամբով կարկանդակ
Ֆրանսիական կարկանդակ ”Quiche”
Խուրմայով կոնֆետներ
Դիետիկ չիզքեյք
Խնձորով և դարչինով նախաճաշ
...23