տանձ

թարգմանություն՝ на русском - груша, in English - pear

Տանձը վարդազգիների դասին պատկանող միրգ է: Այն հայտնի է իր համով և քիչ կալորիականությամբ: Ամրապնդում է ոսկորները, պաշտպանում դիաբետից ու դրական ազդեցություն է ունենում թոքերի վրա:

Տանձից պատրաստում են մուրաբաներ, իսկ թարմ վիճակում օգտագործում են թխվածքների, դեսերտների ու աղցանների մեջ: Ի տարբերություն այլ մրգերի, տանձն ալերգիա չի առաջացնում, այդ իսկ պատճառով էլ թույլատրվում է ուտել անգամ մանուկներին: Այս միրգը կարող եք ձեռք բերել հոկտեմբեր-դեկտեմբեր ամիսներին:

Համեղ բաղադրատոմսեր, որոնք Ձեզ պետք կգան:

մրգային աղցան
Մրգային աղցան մասկարպոնեով
տանձով-մաֆին-1
Մաֆիններ տանձով ու կեֆիրով
մյուսլի-1
Մյուսլի՝ սեփական ձեռքերով
տանձով-կարկանդակ-1
Տանձով կարկանդակ սերուցքային կրեմով
Տանձ-շերտավոր-խմորով-1
Տանձ շերտավոր խմորով
tandzov-toer
Տանձով տորթ
Տորթ «Տանձը կարամելի մեջ»
Արբած տանձ
Հավի մսով և տանձով տաք աղցան
Մեղրով տանձ շերտավոր խմորի մեջ
Ելակով և տանձով տորթ
Կարամելային և սրճային մուսսով ֆրանսիական աղանդեր
12