քացախ գինու

թարգմանություն՝ на русском - винный уксус, in English - wine vinegar

Գինու քացախը ստանում են գինու վերամշակումից: Այն լայնորեն օգտագործում են խոհանոցում: Այն ավելացնում են աղցանների, մարինադների, թանձրուկների (սոուս) մեջ: Սպիտակ գինու քացախը հեշտությամբ փոխարինում է սպիտակ գինուն: Հարկ է դրան ավելացնել շաքարավազ: Գինու քացախը հատկապես տարածված է իտալական խոհանոցում: Իսկ ֆրանսիական խոհանոցում գինու քացախը ավելացնում են ինչպես մարինադներում, այնպես էլ մսային և ձկնային ուտեստներում:

Բաղադրատոմսեր, որոնք տեղ կգտնեն Ձեր խոհանոցում:

Դարչինով-թխվածքաբլիթներ-1
Դարչինով թխվածքաբլիթներ
Ամանորյա շոկոլադե տորթ
Պահածո «Բանջարեղենային խառնուրդ»
Իսպանական ապուր ՛՛Գասպաչո՛՛
Սոխով մարմելադ
Անանուխով սոուս մսի համար
Աղցան «Թբիլիսի»
Խոզի միսը չինական ձևով
Խոզի բուդ ջեռոցում
Կարտոֆիլով աղցան
Բանջարեղենային թեթև աղցան
Ծովախեցգետնով աղցան
12