քացախ խնձորի
թարգմանություն՝ на русском - яблочный уксус, in English - apple vinegar
Խնձորի քացախը ստանում են խնձորի սպիրտի վերամշակումից: Այն ունի ավելի ախորժելի համ և բարձր սննդային արժեք, քան սովորական քացախը: Այն ունի հաճելի բույր: Բաղկացած է կենսաբանորեն ակտիվ նյութերից:
Խնձորի քացախը բարելավում է սննդի որակը և կենսաբանական արժեքը: Այն որոշ ուտեստներում կազմում է անբաժանելի մաս: Օգտագործվում է մայոնեզում, պահածոներում և բազմաթիվ համեմունքների պատրաստման ժամանակ:
Համեղ բաղադրատոմսեր cooks.am-ի կողմից:

Տոնական ուտեստ հավով ու խնձորով

Հավով ու բանջարեղենով ուտեստ

Պահքային «Մադլեն»

Տավարի լեզու երեք սոուսով

Աղցան տավարի լյարդով

Խոզի միսը սոյայի մարինադով

Աղցան Կովբոյ

Կեֆիրով ապուր

Շամպինիոնը`մեղրային մարինադում

Բեզե առանց ձվի

Խնձորով և բողկով աղցան

Շամպինիոն մեղրի մարինադով