քացախ խնձորի
թարգմանություն՝ на русском - яблочный уксус, in English - apple vinegar
Խնձորի քացախը ստանում են խնձորի սպիրտի վերամշակումից: Այն ունի ավելի ախորժելի համ և բարձր սննդային արժեք, քան սովորական քացախը: Այն ունի հաճելի բույր: Բաղկացած է կենսաբանորեն ակտիվ նյութերից:
Խնձորի քացախը բարելավում է սննդի որակը և կենսաբանական արժեքը: Այն որոշ ուտեստներում կազմում է անբաժանելի մաս: Օգտագործվում է մայոնեզում, պահածոներում և բազմաթիվ համեմունքների պատրաստման ժամանակ:
Համեղ բաղադրատոմսեր cooks.am-ի կողմից:
Տոնական ուտեստ հավով ու խնձորով
Հավով ու բանջարեղենով ուտեստ
Պահքային «Մադլեն»
Տավարի լեզու երեք սոուսով
Աղցան տավարի լյարդով
Խոզի միսը սոյայի մարինադով
Աղցան Կովբոյ
Կեֆիրով ապուր
Շամպինիոնը`մեղրային մարինադում
Բեզե առանց ձվի
Խնձորով և բողկով աղցան
Շամպինիոն մեղրի մարինադով