քացախ խնձորի
թարգմանություն՝ на русском - яблочный уксус, in English - apple vinegar
Խնձորի քացախը ստանում են խնձորի սպիրտի վերամշակումից: Այն ունի ավելի ախորժելի համ և բարձր սննդային արժեք, քան սովորական քացախը: Այն ունի հաճելի բույր: Բաղկացած է կենսաբանորեն ակտիվ նյութերից:
Խնձորի քացախը բարելավում է սննդի որակը և կենսաբանական արժեքը: Այն որոշ ուտեստներում կազմում է անբաժանելի մաս: Օգտագործվում է մայոնեզում, պահածոներում և բազմաթիվ համեմունքների պատրաստման ժամանակ:
Համեղ բաղադրատոմսեր cooks.am-ի կողմից:

Ուտեստ լափշայով և աղացած մսով

Աղցան կարմիր բազուկով և պանրով

Մարինացված սկումբրիա

Աղցան բանջարեղենային ժապավեներով

Աղցան կաղամբով և կակաչի սերմերի լցոնով

Աղցան ռուկոլայով և մանանեխի սոուսով

Նարինջով տորթ

Ծիրանաջեմով և չրերով կեքս

Կաղամբով աղցան “Coleslow”

Տավարի լյարդով աղցան

Հավի թոքով աղցան