օսլա (крахмал)

թարգմանություն՝ на русском - крахмал, in English - starch

Օսլան շատ կարևոր բաղադրիչ է խորանոցում: Այն օգտագործվում է հիմնականում որպես խտացուցիչ՝ տարբեր աղանդերներում, սոուսներում, ըմպելիքներում և այլ ուտեստներում: Հայաստանում ամենատարածված տեսակներն են՝ կարտոֆիլի օսլան, եգիպտացորենի օսլան, ավելի քիչ՝ բրնձի օսլան: Անկախ նրանից, թե ինչ տեսակի օսլա է օգտագործվում, սկզբում այն պետք է լուծել անպայման սառը ջրում, և նոր միայն տաքացնել կամ ավելացնել տաք զանգվածին:

Օսլա կարելի է գտնել ցանկացած սուպերմարկետում, կամ խանութների համեմունքների բաժիններում:

Ստորև կարող եք գտնել բազմազան համեղ բաղադրատոմսեր, որտեղ օգտագործվում է օսլա (крахмал).

կոկոսով-տորթ-1
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
Լյարդ՝-կծու-սոուսով-1
Լյարդ՝ կծու սոուսով
Տորթ-պայթյուն-1
Տորթ «Պայթյուն»
Ամանորյա-տորթ-«Մամուռ-»-14
Ամանորյա տորթ «Մամուռ»
Մոկա-1
Սրճային տորթ «Մոկա»
Չիզքեյք-«Բեյլիզ»-1
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
Ամանորյա-տորթ-1
Ամանորյա տորթ «Ձյունիկ»
Հավով-օլադիներ-1
Հավով օլադիներ
Ռահաթ-1
Տորթ «Ռահաթ»
լեհական-կեքս-1
Լեհական կեքս
...34...10...