Cooks.am-ը Ձեզ է ներկայացնում անանասը գեղեցիկ կտրելու ամենահարմար տարբերակը:
Նախ պետք է անանասն ընտրելիս ուշադրություն դարձնել, որպեսզի լինի հասած, բայց ոչ շատ փափկած:
- Անանասը լվանում ենք, մաքրում ենք սրբիչով, ապա կիսում ենք 4 հավասար մասերի:
- Դանակի օգնությամբ կտրում ենք միջուկի վերին շերտերը:
- Վերցնում ենք խաղողը, անանասի շերտերով փաթաթում ենք և փայտիկով ամրացնում:
- Այժմ կտրում ենք այն՝ սկսելով ստորին հատվածից:
- Բաժանում ենք սովորական կտորների և ստուգում արդյո՞ք հեշտ են միմյանցից առանձնանում:
- Անանասը գեղեցիկ ձևավորելու համար կտորները դասավորում ենք շախմատային հերթականությամբ:
Ներկայացնում ենք նաև տեսատարբերակը:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: