Ինչպես գեղեցիկ կտրել անանասը

Cooks.am-ը Ձեզ է ներկայացնում անանասը գեղեցիկ կտրելու ամենահարմար տարբերակը:
Նախ պետք է անանասն ընտրելիս ուշադրություն դարձնել, որպեսզի լինի հասած, բայց ոչ շատ փափկած:

  1. Անանասը լվանում ենք, մաքրում ենք սրբիչով, ապա կիսում ենք 4 հավասար մասերի:
    անանաս-2
  2. Դանակի օգնությամբ կտրում ենք միջուկի վերին շերտերը:
    անանաս-3
  3. Վերցնում ենք խաղողը, անանասի շերտերով փաթաթում ենք և փայտիկով ամրացնում:
    անանաս-4
  4. Այժմ կտրում ենք այն՝ սկսելով ստորին հատվածից:
    անանաս-5
  5. Բաժանում ենք սովորական կտորների և ստուգում արդյո՞ք հեշտ են միմյանցից առանձնանում:
    անանաս-6
  6. Անանասը գեղեցիկ ձևավորելու համար կտորները դասավորում ենք շախմատային հերթականությամբ:
    անանաս-7Ներկայացնում ենք նաև տեսատարբերակը:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *