- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Գազարով ու բրնձով կոտլետներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բրինձը եփում ենք աղաջրի մեջ։
- Գազարն անցկացնում ենք քերիչով, իսկ սոխն ու սխտորը մանր կտրատում։
- Սոխն ու սխտորը տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ, ավելացնում ենք գազարն ու սոյայի սոուսը։ Տապակում ենք մոտ 5 րոպե, ապա հանում ենք կրակի վրայից ու թողնում, որ սառչի։
Այնուհետև ավելացնում ենք եփած ձուն, բրինձն ու աղացած սև պղպեղը։
- Ձևավորում ենք կոտլետները։ Ստացվում է մոտ 12 կոտլետ, որոնք թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ։
- Կոտլետները երկու կողմից տապակում ենք, ապա դնում ենք թղթե անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա, որից հետո մատուցում ենք տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Եփած ձուն նկատի ունեք խաշած ձու պիտի ավելացնենք?
Այո, սիրելի Աստղիկ։ 🙂