- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 45 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Մսով ”Կուրզե”
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Բոլոր բաղադրիչները լավ հարում ենք, այնուհետև կամաց-կամաց ավելացնում ալյուրը: Պետք է փափուկ խմոր ստանանք: Թողնում ենք, որ խմորը 30 րոպե հանգստանա, ինչից հետո գրտնակում ենք և բաժակով շրջաններ կտրում:
- Սոխը մանր կտրատում ենք, լցնում աղացած միսի մեջ: Այնուհետև ավելացնում ենք մնացած բաղադրիչները, խճողակը խառնում ենք ու դնում խմորների վրա:
- Այժմ զգուշությամբ փաթաթում ենք:
- Պետք է ահա այսպիսի արդյունք ստանանք:
- Ահա և վերջ:
- Կուրզեն լցնում ենք եռացրած աղաջրի մեջ և եփում: Այդ ընթացքում մանր կտրատված մաղադանոսը, թթվասերն ու ճզմած սխտորը խառնում ենք և սոուս պատրաստում:
- Վայելում ենք:
- Խոսքերն ավելորդ են:
Իսկ Դուք մսով ”Կուրզե” փորձե՞լ եք 🙂
Ի դեպ, սոուսը կարող եք պատրաստել նաև առանց մաղադանոսի:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Ov chi porzdel porzeq yntire stazwum es 2 -3 or araj em sarqel henz et sousov u dzewne patatelu ete cheq kara brneq nayeq yotubov shat law bana u gexezik e!!!merci shat law xmore stazwum uzum es ashxates het