- Yield: 10 րոպե անց
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Բուլկի – նավակներ օմլետով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Ջրի մեջ լցնում ենք 3-4 ճ/գդ ալյուրը, խմորիչն ու խառնում:
Մեկ այլ ամանի մեջ հարում ենք ձվերը, շաքարավազը, կարագն ու մնացած ալյուրը: Երկու զանգվածները միացնում ենք իրար և խմոր հունցում: Խմորը դնում ենք կաթսայի մեջ, կափարիչը ծածկում և մի 2 ժամով թողնում հանգստանա:
- Պատրաստում ենք միջուկը: Սոխը կարագով տապակում ենք, մինչև ոսկեգունելը, այնուհետև լցնում ենք հարած ձվերը: Մի քանի րոպե տապակում ենք, կրակից վերցնում և ավելացնում կտրատած կանաչին:
- Խմորը 10-12 մասերի ենք բաժանում, գրտնակում և լցնում ենք միջուկը:
- Ծայրերը վրա բերելով փաթաթում ենք ու նավակների ձև տալիս: Խմորի մեջտեղի մասը զգուշությամբ դանակով կտրում ենք:
- Բուլկի-նավակները դնում ենք 160 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխում 15-20 րոպե:
- Ահա և վերջ:
Յուրահատուկ բուլկի, որը Ձեր փոքրիկներին իսկական ծովահեն կդարձնի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Mi xosqov xmor@ patrasteluc ban chhaskaca baxadrutyan mej grac mek dzu busayux isk patrastman mej busayuxi masin xosq chka 1 dzune dardzee dzver@ . Parzabaneq xndrum em