- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Պունշ սուրճով և պաղպաղակով
Բաղադրիչներ
- սուրճ սև - 150 մլ
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 20 մլ
- շաքարավազ - 2 թ/գդ
- ռոմ - 20 մլ
- պաղպաղակ վանիլային - 100 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Շաքարավազը խառնում ենք սառած սուրճի հետ:
- Ավելացնում ենք ռոմը:
- Մատուցելուց առաջ սուրճով ռոմը լցնում ենք գավաթների մեջ և վրան պաղպաղակ լցնում:
- Դե իսկ վերջում սերուցքը հարում ենք և գեղեցիկ ձևավորում պունշը:
- Ահա և վերջ:
Այսպիսով, կարող եք պունշը մրգային կամ շոկոլադային պաղպաղակով պատրաստել, ինչը նույնպես շատ համեղ կլինի 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: