Տորթ “Թռչնի կաթ”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ Թռչնի կաթ

Վայելելք այս համեղ տորթ “Թռչնի կաթ”-ը մեկ բաժակ սուրճ լատեի հետ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Շնորհակալություն նկատելու համար: Նախադասության մի մասը բաց էր թողնվել 🙂
      Ճիշտ եք, ժելատինը երբեք չպետք է եռացնել, իսկ ագարը, հակառակը, անհրաժեշտ է:

  1. isk ete hnaravor e karox eiq ind ognel tan@ patrastel hobelyanakan tort, vor@ chi ijni gazic vercneluc heto

    1. Գրեք նամակ կամ ooks.am-ի կապի էջից, կամ սոցցանցերում Շեֆ Խոհարար էջին:
      Անպայման կօգնենք:

        1. Իհարկե, փորձեք այցելել մեր աղցանների բաժին, այնտեղ շատ կան համեղ աղցաններ 🙂

  2. Patrastetsi nuyn baxadratomsov aydqan el hajox chstatsvets. karag@ shat er , xtatsrats kat@ qich, isk gelatin@ shat shat..

    1. Լիլիաննա ջան, այս բաղադրատոմսը փորձված է: Կարծում եմ խնդրիը եղել է որևէ բաղադրիչի որակի մեջ կամ հնարավոր է բաղադրատոմսում նշված բոլոր ցուցումները չեք կատարել:

  3. Nereceq cheiq asi .karagayin zangavc@ jelatini vran enq avelacnum.hertakanutyun@ kxndrei aseiq.mi poqr parz cher indz hamar.kanxav shnorhakal em…..

    1. Արմինա ջան, թրջած ժելատինը դնում ենք միջին կրակի վրա և հասցնում եռման աստիճանի, ավելացնում ենք շաքարավազն ու վերցնում կրակից:
      Առանձին ամանի մեջ հարում ենք սպիտակուցները, ապա ավելացնում ենք ժելատինը և շարունակում հարել մինչև ստանանք խիտ զանգված:
      Առանձին ամանի մեջ հարում ենք կարագն ու խտացրած կաթը, մինչև ստացվի միատարր զանգված: Եվ այն ավելացնում ենք սպիտակուցային զանգվածի մեջ 🙂

    1. Ժելատինը պետք է հասցնել սենյակային ջերմաստիճանի և նոր ավելացնել սպիտակուցի վրա 🙂

    1. Շնորհակալ ենք մեր աշխատանքը գնահատելու համար: Միշտ պատրաստ ենք օգնել 🙂

  4. Xndrumem indz aseq inches patrastem dzvani tort@,vor gazic vercneluc heto chnsti naxapes shnorhakalutyun

    1. Բարև Ձեզ, ահա հաջող բիսկվիթ պատրաստելու բաղադրատոմս՝
      http://www.cooks.am/%D5%A4%D5%A1%D5%BD%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6-%D5%A2%D5%AB%D5%BD%D5%AF%D5%BE%D5%AB%D5%A9/
      Հարգելի Վարսիկ, եթե գազօջախին եք պատրաստում, ապա անպայման ամուր ծածկեք կափարիչը և վրան ծանրություն դրեք, որպեսզի օդ չանցնի։ Թխվելուց հետո մի փոքր էլ ծածկած պահեք, նոր բացեք։ Ահա այստեղ կարող եք գտնել մի քանի խորհուրդներ՝
      http://www.cooks.am/interest/%D5%AD%D5%B8%D6%80%D5%B0%D5%B8%D6%82%D6%80%D5%A4%D5%B6%D5%A5%D6%80-%D5%A9%D5%AD%D5%BE%D5%A1%D5%AE%D6%84%D5%B6%D5%A5%D6%80-%D5%BA%D5%A1%D5%BF%D6%80%D5%A1%D5%BD%D5%BF%D5%A5%D5%AC%D5%AB%D5%BD/

      1. Barev dzez mi harce indz tanjum arhasarak etb dzun ,konkret aystex spitakuc@ chi epvum ,vorqanov e anvtang? Duflei sirahar em,bayc xusapumem

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *