- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Քունջութով թխվածքաբլիթ
Բաղադրիչներ
- ալյուր - 70գր
- կարագ - 60գր
- քունջութ - 160գր
- շաքարավազ - 120գր
- ձու - 1 հատ
- վանիլին - 15գր
- հյութ կիտրոնի - 1թ/գդ
- փխրեցուցիչ - 1/2թ/գդ
- աղ - 1/2թ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք ալյուրը, փխրեցուցիչն ու աղը:
Հարիչով հարում ենք կարագն ու շաքարավքաը, ապա ավելացնում ենք ձուն, վանիլինը, կիտրոնի հյութն ու խառնած ալյուրը և նորից հարում: Ստացված զանգվածին ավելացնում ենք քունջութը և խառնում:
- Պերգամենտային թղթով պատած տապակի վրա իրարից 3-4սմ հեռավորության վրա դնում ենք մեկական թեյի գդալ քունջութե խմոր, հարթեցնում ենք, տալով կլոր տեսք և թխում ջեռոցում 8- 15 րոպե 180 աստիճանում:
- Պատրաստի թխվածքաբլիթները հանում ենք ջեռոցից և մատուցում:
Քունջութով թխվածքաբլիթները կարելի է մատուցել և տաք, և սառը վիճակում 🙂
privatedolls.ch
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
SHAT HAMOV ER MERSI
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք 🙂
Nor xmorexener chkan
Մեզ մոտ միշտ ավելանում են նոր բաղադրատոմսեր 🙂
kayfota shat hamova
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք 🙂
Motavorapes qani har e stacvum?
Բարև Ձեզ, ստացվում է մոտավորապես 16-20 հատ 🙂
Qunjutov txvacqablit@ shat hamex er
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂